Home Diensten

Diensten

SZS-leden kunnen kosteloos gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket. Zowel collectieve als individuele belangenbehartiging behoren tot onze core business. Wat betekent dat voor u als lid?

Collectieve belangenbehartiging

SZS behartigt de belangen van de branche. Zo is een afspiegeling van de werkgeverspartijen, betrokken bij de CAO-onderhandelingen (CAO SZS) en voeren zij onderhandelingen namens de leden van de SZS.
De leden van de SZS kunnen gebruik maken van de algemene leveringsvoorwaarden (link) in verschillende talen en een branchespecifieke Branche Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Individuele belangenbehartiging

Leden van de SZS kunnen kosteloos gebruik maken van de eerstelijns (juridische) ledenservice via MKB Servicedesk. Met de inlogcode kan informatie en documenten over allerlei juridische vraagstukken worden gevonden. De juristen van MKB Servicedesk bieden leden advies en hulp bij alle arbeids- en sociaalrechtelijke vraagstukken van uiteenlopende aard.

Algemene voorwaarden

Als SZS-lid kunt u gebruik maken van de algemene leveringsvoorwaarden van de SZS in de talen Nederlands, Duits en Engels. Deze voorwaarden zijn terug te vinden op het besloten gedeelte van de website.

Landelijke bijeenkomsten
De SZS organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten over nieuwe wet- en regelgeving, technische zaken of andere interessante en relevante onderwerpen.

Bedrijfsbezoeken
De SZS organiseert jaarlijks een bedrijfsbezoek voor haar leden. Leden hebben in het verleden onder meer een bezoek gebracht aan leverancier in hef- en hijsproducten Kwint B.V., doekleveranciers Mehler Texnologies GmbH en Dimension Polyant in Duitsland, Sioen Coating Distribution NV in Belgiƫ en Touwfabriek Langman BV in Nijkerk.

Nieuwsbrief
Een aantal malen per jaar ontvangen leden de Nieuwsbrief met actuele informatie over de branche. Ontwikkelingen in wet- en regelgeving, technische informatie en andere interessante en relevante onderwerpen die spelen in de branche of deze raken.

MKB Servicedesk

CAO

O&A fonds