Home Lidmaatschap

Lidmaatschap

Wat doet SZS voor u?

Als lid van de SZS kunt u kosteloos gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket.

Voor de leden van de SZS worden er jaarlijks verschillende bijeenkomsten georganiseerd, zoals onze jaarlijkse ledendag (met ALV), leveranciersbezoeken en workshops over interessante en/of actuele onderwerpen. Een paar keer per jaar ontvangen de leden de nieuwsbrief met interessante informatie voor en door de leden.

De leden van de SZS kunnen gebruik maken van de algemene leveringsvoorwaarden in verschillende talen en een branchespecifieke RI&E, die erkend is (bij max. 25 werknemers hoeft het RI&E-document niet getoetst te worden). Voorts zit de SZS namens haar leden aan tafel bij de CAO-onderhandelingen en kosteloos gebruik maken van de eerstelijns (juridische) ledenservice via BW7 (www.bw7.nl).

Zie ook Diensten

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  • De SZS is er voor de leden en dient als inspiratiebron, als platform en als nieuws en informatiecentrum;
  • De SZS lobbyt voor haar leden, adviseert de leden en organiseert kwaliteitszorg;
  • De SZS heeft een eigen CAO en is daarmee de werkgeversorganisatie die de CAO afsluit maar zich ook bezighoudt met arbeidsomstandigheden en opleidingen;
  • De SZS zorgt als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling, zo krijgen leden bijvoorbeeld ondersteuning via een juridische helpdesk;
  • De SZS hanteert eigen algemene leveringsvoorwaarden;
  • De SZS heeft een eigen branchespecifieke RI&E;
  • De SZS heeft een eigen opleidingsfonds

Wat kost het lidmaatschap

Klik hier voor een overzicht van de contributie.

Meer informatie over het lidmaatschap?

Neemt u gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek!

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Buitengewone leden

De Vereniging SZS kent ook buitengewone leden. Dit zijn met name toeleveranciers voor de leden in de branche. Producenten en leveranciers van (zeil) doek, leveranciers van zeilringen en andere fournituren, lasapparatuur etc.
Door het buitengewoon lidmaatschap worden de toeleveranciers als “preferred supplier” in de gelegenheid gesteld om op een eenvoudige en snelle manier met al hun klanten in contact te komen. Ook kunnen zij gebruik maken van de diensten van de SZS.

Heeft u ook interesse in een buitengewoon lidmaatschap? Neemt u dan contact op met het secretariaat.