Home Nieuws Dutch-Man en exportpotentieel Nederlandse maakindustrie

Dutch-Man en exportpotentieel Nederlandse maakindustrie

Raymond Courbois is een specialist in consultancy en de maakindustrie. Daarnaast heeft hij decennia aan internationale ervaring opgedaan bij onder andere Royal Philips Electronics. De tweede spreker is Michel Disselhorst, werkzaam bij (Evo)Fenedex. Michel Disselhorst heeft ook decennia aan ervaring op het gebied van export en heeft veel strategische kennis over de kansen en uitdagingen van export waar ondernemers mee te maken krijgen.

De exportdag is een resultaat van het Dutch-Man Actieplan 2018 waarin kennisdeling centraal staat. Op deze dag krijgen de leden meer inzicht in de mogelijkheden om te exporteren middels een bedrijfsrondleiding, presentaties van experts en werkgroepen. Ervaringen en best practices zullen gedeeld worden waardoor de aanwezigen vaardiger worden in export. Vragen als ‘waar moet ik rekening mee houden als ik wil exporteren’, ‘welke gebieden zijn interessant’ en ‘wat zijn de do’s en dont’s bij export’ gaan behandeld worden.

Een beperkt aantal plaatsen zijn beschikbaar voor bedrijven die geen lid zijn van Dutch-Man. Heeft u interesse? Mail dan naar info@dutch-man.nl De kosten voor deelname bedragen € 195,- excl. BTW. Klik hier voor het programma.

Noot voor de redactie

Dutch-Man is de representatieve brancheorganisatie voor de Nederlandse houtwaren-, borstel- en kwastenindustrie, is partij bij de CAO voor de Houtverwerkende Industrie en het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houtverwerkende Industrie en de Jachtbouw. Bij Dutch-Man zijn 22 ondernemingen aangesloten met totaal 700 werknemers.

Deel dit nieuwsbericht