Home Nieuws Economische missie met minister Van Nieuwenhuizen (I&W) naar Duitsland

Economische missie met minister Van Nieuwenhuizen (I&W) naar Duitsland

Economische missie met minister Van Nieuwenhuizen (I&W) naar Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg 19 t/m 23 mei 2019

Wilt u zakendoen in Duitsland, bestaande contacten uitbreiden of een innovatiesamenwerking starten? Ga dan van 19 tot en met 23 mei mee naar Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg, met de economische missie op het gebied van scheeps- en jachtbouw.

Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, leidt het deel dat gericht is op de scheeps- en jachtbouw.

De missie loopt parallel aan het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen aan de deelstaten Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg van 20 tot en met 22 mei. Zij zullen aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van:

• Scheeps- en jachtbouw (19 t/m 23 mei)

Scheeps- en jachtbouw

De maritieme sector geldt als één van de belangrijkste sectoren in Noord-Duitsland en staat internationaal bekend als moderne en gespecialiseerde hightechindustrie.

Deelname aan de missie geeft u de mogelijkheid om in contact te komen met deze zeer kennisintensieve industrie en de opties voor samenwerking op handels- en/of innovatieterrein te verkennen.

Scheeps- en jachtbouw

Deelname kost € 950 per organisatie (maximaal 1 deelnemer per organisatie).

Voor de sector scheeps- en jachtbouw geldt een beperkte capaciteit. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, sluit de aanmeldtermijn mogelijk eerder.

Reis-en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Bij de hotels zijn prijsafspraken gemaakt waar u na inschrijving gebruik van kunt maken.

Meer informatie vindt u hier.

Deel dit nieuwsbericht