Home Over SZS

Over SZS

De SZS behartigt de collectieve belangen van haar leden op economisch, juridisch en sociaal vlak. De SZS voert gesprekken met de politiek teneinde wet- en regelgeving gunstig te beïnvloeden voor de aangesloten leden. Tevens zit de SZS namens de leden aan tafel bij CAO-onderhandelingen en geeft advies over arbeidsrechtelijke zaken, zoals ontslagprocedures (zie ook individuele belangenbehartiging).

SZS leden profiteren van diverse voordelen van het lidmaatschap, zie lidmaatschap.

MISSIE SZS

De SZS-leden hebben er hun vak van gemaakt om samen te werken aan service en kwaliteit en te leveren volgens de beste voorwaarden richting de klant, voor zowel het grootbedrijf als de particuliere klant. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel.

Leden van de SZS staan voor:

MAATWERK

Een op maat gemaakt product, met voortdurende afstemming tussen bedrijf en de klant.

VAKMANSCHAP

Het product wordt vervaardigd door een erkend bedrijf en een daartoe geschoolde en vakkundige medewerker.

KWALITEIT

Een product dat met de nodige zorg en service wordt samengesteld en kwaliteit dus gegarandeerd is. Denk daarbij aan materiaalkeuze en behandelingsmethodieken, waarbij de bestaande wet- en regelgeving wordt gevolgd.

DUURZAAMHEID

Duurzame productie door gebruik te maken van recycling en milieuvriendelijke materialen.

FLEXIBILITEIT

Elke klant en elke opdracht is uniek en vraagt specifieke aandacht en zorg. Dat betekent een flexibele opstelling van het bedrijf richting de klant met één doel: een eindproduct op maat. Daarbij zijn de wensen van de eindgebruiker het uitgangspunt.

SZS-leden

De voorbeelden van producten die de bedrijven van de SZS-leden leveren aan zowel de zakelijke als particuliere markt zijn divers. Enkele voorbeelden: specifieke kajuiten op maat, luxe meubelproducten die weersbestendigheid combineren met comfort, duurzame vrachtwagenbekleding voor wegtransport, afdekkleden en afvoersystemen voor de landbouw, tenten, vlaggen, banieren, hoezen en verandadoeken. De toepassing van zeilen geeft steeds meer bedrijfssectoren een legio aan gebruiksmogelijkheden.

Buitengewone leden

De Vereniging SZS kent ook buitengewone leden. Dit zijn met name toeleveranciers voor de leden in de branche. Producenten en leveranciers van (zeil) doek, leveranciers van zeilringen en andere fournituren, lasapparatuur etc.
Door het buitengewoon lidmaatschap worden de toeleveranciers als “preferred supplier” in de gelegenheid gesteld om op een eenvoudige en snelle manier met al hun klanten in contact te komen. Ook kunnen zij gebruik maken van de diensten van de SZS.

Heeft u ook interesse in een buitengewoon lidmaatschap? Neemt u dan contact op met het secretariaat.